Hair & Beauty Services

Wij verkopen en gebruiken alleen 100% natuurlijke schoonheidsproducten.

TANDEN
BLEKEN

SILKPRESS STYLING

PETER LAMAS SKINCARE

CUSTOM WIGS/
HAARWERKEN

BROWSHAPING/
LASHES

100%
RAW HAIR

BEAUTY
WORKSHOPS

PETER LAMAS HAIRSOLUTIONS

STEAMPOD STYLING

PETER LAMAS PRODUCTS

Hair & Beauty Informatie

Ervaar onze Premium beautyproducten die worden gebruikt om de meest effectieve en aangename resultaten te creëren.

Salon impressie

Stap in de wereld van Celebs Hair & Beauty

Wij zijn een beautysalon en tevens kapsalon aan de Lijnbaan in Rotterdam. Hier kunt u terecht voor haar- en beauty-behandelingen. U bent hier aan het juiste adres voor Tanden Bleken, Quick Facials, Anti-haaruitvalbehandelingen, Steampod & Silkpress behandelingen, het kopen van Peter Lamas producten en RAW hairweaves/closures/frontals & wigs. Goed om te weten: Celebs Hair & Beauty en ons onderdeel Celebs White Smile bevindt zich op de eerste etage in het pand van Cosmo Hairstyling op de Lijnbaan. Onze salon biedt een gezellige, hygiënische en vriendelijke omgeving voor al uw hair & beauty behoeften zowel voor dames als heren.

Wil je er als een Celebs uitzien voor een kwalitatief mooie prijs? Stap dan in de wereld van Celebs Hair & Beauty en beleef de magie van een mooie uitstraling en verzorging.
"Make your inner and outer beauty shine bright like a diamond". See you soon @ Celebs, for your classy & fabulous hairstyle and beauty treatments!

De waardering van www.celebsbeautycompany.nl/nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.1/10 gebaseerd op 15 reviews.