Behandelingen

Tanden Bleken

Wilt u ook een stralende glimlach met mooie witte tanden, zonder peroxide?

Peter Lamas Quick Facials

Een gladde en stralende huid kan in een korte tijd behaald worden.

GRATIS Skincare Beautyworkshop

Onze Peter Lamas producten uitproberen? Wij geven regelmatig beautyworkshops om deze producten te ervaren of eventueel in te kopen.

Hairsolutions Anti-haaruitval

Last van haaruitval, kale plekken of dunner wordend haar? Probeer dan onze anti-haaruitval behandeling

Steampod Styling

Na het tangen met de Steampod blijft je haar stijl door weer en wind! De Steampod zorgt ervoor dat je haar na 1 รก 2 keer doortangen helemaal glad en stijl is.

Silk Press Styling

De naam Silk Press, verwijst naar hoe zacht en silky het haar aanvoelt na de behandeling. Hiervoor is geen chemisch goedje nodig.

Inkoop Peter Lamas Collection (Wholesale)

Wij verkopen ook de Peter Lamas producten aan salons voor hun assortiment. Om hiermee kennis te maken geven wij ook workshop voor salon-eigenaren (zowel dames als herenkapsalon). De workshop is dan exclusief voor uw salon op een datum naar keuze. Gedurende deze workshop wordt u voorzien van informatie en de inkoopprijzen.

Handmade Custom Wigs

Wilt u een op maat gemaakte pruik of uw haar laten inweaven, geheel naar uw wens?

RAW Hair Inkoop (Wholesale)

Wij verkopen met onze brand Celebs Virgin Hair; 100% RAW hair zoals Indian, Cambodian & Vietnamese hairweaves en pruiken gemaakt van 100% echt haar. Wij nemen voor u de tijd om te adviseren bij het uitzoeken van de haarbundels.

De waardering van www.celebsbeautycompany.nl/nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.1/10 gebaseerd op 15 reviews.