WIGS/HAARWERKEN

Wilt u een maat gemaakte pruik laten maken, welke wordt vergoed door de verzekering? Vanwege het groot aantal aanvragen, werken wij nu samen met een haarwerkspecialist. Voor meer info lees dan onze voorwaarden hieronder.

 

MEDISCHE INDICATIE

Helaas kan het voorkomen, dat je te maken krijgen met haarverlies, dit kan verscheidene redenen hebben. Ik adviseer dan ook altijd, bij het moment van constateren, de huisarts te raadplegen. Mocht het zo zijn, dat er sprake is van een medische indicatie, dan kom je in aanmerking voor een vergoeding om een haarwerk aan te schaffen. De huisarts of specialist zal je dan een verwijsbrief geven. 

CONSULT

De eerste stap naar een haarwerk, is een consult. Heb je om medische redenen een haarwerk nodig, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Tijdens een gratis en vrijblijvend consult, zullen we je wensen bespreken en zoeken naar een passende oplossing. Mocht je dit liever in je eigen vertrouwde omgeving doen, dan kan dit gesprek ook daar plaatsvinden. Dit geld tevens ook voor ziekenhuis bezoeken. 

VERGOEDING

Het aanschaffen van een haarwerk, kan een aardig kostenplaatje met zich meebrengen. Gelukkig hoef je je daar geen zorgen over te maken. Vanuit de basisverzekering, heb je al recht op een vergoeding van €452,-. Met een aanvullende verzekering kan dit bedrag hoger liggen. 

MAATWERK

Wij vinden het erg belangrijk, dat je je zelfverzekerd voelt met je haarwerk. Daarom word er uitsluitend gewerkt met 100% raw hair en de beste caps en frontals om het volledig natuurlijk te laten lijken. Dit haar kan dan ook gestijlt / gekrult of geverft worden en gaat bij goede verzorging jarenlang mee. 

Tijdens het consult worden de maten opgemeten van je hoofd, om er voor te zorgen dat de pruik mooi zal aansluiten. De levertijd van confectie haarwerken is 2 dagen, een haarwerk op maat tussen de 2 en 12 weken. 

De garantietermijn op je haarwerk is 6 maanden, bij fabricage fouten. 

KLACHTEN EN GESCHILLENCOMMISIE

Het kan altijd voorkomen, dat u niet tevreden bent over de service of uw haarwerk. Mocht je een klacht willen doorgeven, dan dien je dit binnen 2 maanden nadat de complicatie zich heeft voorgedaan, door te geven. Een klacht word binnen 14 dagen na ontvangst beantwoord. Mocht het blijken dat dit langer zal duren, dan word je hiervan op de hoogte gebracht. Ik streef ernaar om het probleem zo goed mogelijk op te lossen. 

CUSTOM WIGS

Ook als er geen sprake is van een medische indicatie, ben je van harte welkom. Er zal dan ook samen gekeken worden naar de wensen en de mogelijkheden. Niets is te gek bij Celebs Hair & Beauty

Anoniem

geverifieerde klant

Pruik 32inch bodywave met silkbase closure

Ik laat al jaren mijn pruik door de eigenaresse maken. Altijd goed haar, pruik heel netjes gemaakt en mooi gestyled. Zij is heel goed in haar werk en altijd behulpzaam. Echt een topper… meer dan 5 sterren waard :-)!

Gene A.

geverifieerde klant

Men Toupé 8inch met 130% density bodywave, kleur #1B

De eerste keer dat ik mijn toupé bij de eigenaresse heb besteld en laten bevestigen. Altijd goed haar en mooi gestyled. Zij is heel goed en een perfectionist in haar werk. Ben blij met mijn toupé!… 10 sterren behandeling :-)!

 
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • Snapchat
  • Pinterest

Bezoekadres

Celebs Hair & Beauty

Lijnbaan 51, 3012 EK Rotterdam

(1e etage, ingang Cosmo Hairstyling)

E: info@celebshairbeauty.nl

Tel.nr./Whatsapp: +31682342349

Openingstijden

Maandag: 12.00 - 18.00uur
Di t/m Do: 10.00-18.00 uur
Vrijdag: 12.00 - 20.00 uur
Zaterdag: 10.00 - 17.00 uur
Zondag: 12.00 - 18.00 uur
*

*OPEN, ALLEEN OP  TELEFONISCHE AFSPRAAK!

Volg ons

©2012-2020 by Celebs Hair & Beauty