• Lorem ipsum

BOTOX & BRAZILIAN KERATINE

Een keratinebehandeling, ook wel een Braziliaanse uitbarsting of Braziliaanse keratinebehandeling genoemd, is een chemische procedure die gewoonlijk in een salon wordt uitgevoerd en die het haar tot wel 6 maanden rechter kan laten lijken. Het geeft het haar een intense glanzende glans en kan kroezen verminderen. Het proces houdt in dat wij je haar eerst met de shampoo uitwassen en vervolgens de keratine behandeling op 80% droog haar aan te brengen, waar het ongeveer 40 minuten blijft zitten.

DE BEHANDELING

  1. Stap één is het grondig wassen van het haar met de purifying shampoo van MaxLiss, om de haarschubben te openen.
  2. Na het 80% droogföhnen, verdelen wij het haar in 4 of 6 delen en wordt één van de keratine behandelingen van MaxLiss zorgvuldig aangebracht/ingemasseerd en doorgekamt, zodat deze wordt opgenomen in het haar. De keratine laten wij 40 minuten inwerken.
  3. Na de inwerktijd van 40 minuten wordt de keratine behandeling zorgvuldig uitgespoeld en föhnen wij je haar stijl. Daarna wordt het haar per lok 10 tot 12 keer dichtgeseald met behulp van een titanium stijltang.
  4. Stap 3 kan verschillen qua droogte van het haar. De keratine laten wij dan na het dichtsealen in het haar en vragen wij de klant om een dag later een afspraak te maken voor de nabehandeling of om de nabehandeling met de nazorgproducten zelf thuis doen.

BEHANDELINGSDUUR

De behandeling duurt, afhankelijk van het haartypes, lengte en hoeveelheid/dikte haar, ongeveer 4 á 5 uur.

Als je niet zeker weet of een keratinebehandeling geschikt voor jou is, weeg dan de voor- en nadelen hieronder af.

Mogelijke voordelen van keratinebehandeling

Het lichaam maakt van nature het eiwit keratine - het is waar haar en nagels uit bestaan.

Bepaalde shampoos en conditioners bevatten keratine, maar meestal haal je de grootste voordelen uit een salonbehandeling door een professional. Voordelen van een professionele keratinebehandeling of thuis een behandeling kunnen zijn: Glad, glanzend haar. Keratine maakt overlappende cellen glad om haarlokken te vormen, wat meer handelbaar haar en minder kroezen betekent. Dit zorgt voor haar dat droogt met weinig kroezen en er glanzend en gezond uitziet. Keratine kan ook het uiterlijk van gespleten haarpunten verminderen door het haar tijdelijk weer aan elkaar te hechten.

Langdurige resultaten

Zolang je voor een keratinebehandeling zorgt door je haar niet te vaak te wassen (2 tot 3 keer per week is voldoende), kan je keratinebehandeling tot wel 6 maanden duren.

Beter handelbaar haar

Keratine-behandelingen maken het haar beter handelbaar, vooral als jouw haar bijzonder kroezend of dik is. Als je je haar constant verwarmt, zul je merken dat je haar met een keratinebehandeling sneller droogt. Sommige mensen schatten dat keratine hun droogtijd met meer dan de helft verkort.

Jouw haar kan ook gezonder en sterker worden, omdat je het vaker aan de lucht kunt drogen, waardoor het tegen hitteschade wordt behoed.

Haargroei

Keratine kan het haar versterken, zodat het niet gemakkelijk afbreekt. Hierdoor kan het haar lijken dat het haar sneller groeit omdat de punten niet afbreken.

Producten

MaxLiss is het enige merk dat de voordelen van de aminozuren, hyaluronzuur en Prodew500® gebruikt om de keratinemolecule na te bootsen voor het optimaal herstellen van het haar. MaxLiss is door deze exclusieve samenstelling zeer innovatief.

De innoverende formules van de keratine behandelingen Crystallization, Crome en Actives of Marocco worden snel door het haar opgenomen en herstellen het haar hierdoor intensief en efficiënt. De nieuwste formules verkorten tevens de inwerkingtijd zonder enig kwaliteitsverlies en;

  • bevatten geen formaldehyde, parabenen, gluten en carbocisteïne;
  • hebben een korte behandelingsduur (drogen na aanbrengen, tangen na uitspoelen);
  • zijn geschikt voor alle types chemisch behandeld haar (geblondeerd, gestraight, etc.);
  • zijn geschikt voor alle haartypes.