• Lorem ipsum

OVER ONS

Leer ons beter kennen

In 2006 startte eigenaresse Urmy Mijnals met haar journey en passie voor hair & beauty naast haar baan als Directiesecretaresse/Coördinator Secretariaat bij de rijksoverheid. Ze begon met de opleiding allround nagelstyliste en al snel volgde ze daarna de opleiding tot wimperstyliste. Dit omdat ze heel graag haar eigen hair & beautysalon wilde starten. In 2010 nam ze de beslissing om naast haar baan een salon te openen op de West-Kruiskade in Rotterdam waar zij met veel plezier haar droom kon verwezenlijken. Door omstandigheden stopte ze na 5 jaar met haar bedrijf en ging als ZZP-er verder voor opdrachten bij haar oude werkgever Gemeente Rotterdam. Toch bleef haar passie voor hair & beauty haar bezighouden. In 2019 kreeg ze een aanbod van de eigenaresse van Cosmo Hairstyling om een grote ruimte te huren. Ze greep deze kans met beide handen aan en startte op de Lijnbaan weer met haar salon Celebs Hair & Beauty. De rest is geschiedenis.

Met meer dan 14 jaar ervaring in de hair & beauty business kan je bij Celebs Hair & Beauty terecht voor diverse hair- en beauty behandelingen. Je bent hier aan het juiste adres voor tanden bleken, gezichtsbehandelingen, waxen, manicures & pedicures, wimpers, wenkbrauwen, brazilian blow-out (keratine), silkpress, weaven, extensions en wigs (pruiken).

Er wordt geluisterd naar jouw wensen om het beste resultaat te behalen. Er wordt hier gebruik gemaakt van hoogwaardige kwaliteit RAW Vietnamese hairextensions én de producten van Adore, NUSKIN, Olaplex, CHI Keratin, Maxliss Professional, BioSilk en E’TEA Natural products.

*Ook de heren kunnen bij ons terecht voor een spa pedicure, gezichtsbehandeling of tanden bleken! 

Goed om te weten: Celebs Hair & Beauty en Celebs Beauty Company bevinden zich op de eerste etage in het pand van Cosmo Hairstyling op de Lijnbaan 51.

Tevens zijn wij officieel Partner van NUSKIN & E’TAE Natural Products
NuSkin is wereldwijd DE nr. 1 leverancier van beautyproducten en devices voor salon- en thuisgebruik. De BESTSELLER AgeLOC Nutriol Scalp & Hairloss System geeft dun, gestrest en ouder wordend haar weer volume, kracht en glans. Onze ageLOC Nutriol producten laten je haar er zichtbaar voller, dikker en gezonder uitzien. Het resultaat? Haar dat met de dag dikker, sterker en gezonder wordt. 

E’TAE Natural Products is een haarproductlijn doordrenkt met 20 natuurlijke ingrediënten. Het is ontworpen om het haar voor vrouwen, mannen, tieners en kinderen te verbeteren. Deze producten werken voor dunner wordend haar, onhandelbaar haar, kale plekken, baardgroei en overige haarproblemen.

Celebs Hair & Beauty werd aanbevolen in RTL4 – Beauty & Lifestyle Programma “Altijd Jong TV”

Kwaliteit en professionaliteit staan hier centraal zodat je altijd tevreden en met een gevoel als een "celebrity" de salon verlaat.

Volg ons ook op Facebook & Instagram en blijf op de hoogte van alle kortingsakties!