Home » Peter Lamas Hair & Skincare

PETER LAMAS® HAIRCARE (voorheen Aluminé)

 

Ervaar het verschil met haarverzorgingssysteem Peter Lamas® Naturals: uw haar ziet er merkbaar gezonder uit. Het revitaliserende plantaardige Hair Solutions Systeem (ook wel bekend als de Chinese Herbs™ haarverzorgingssysteem )stimuleert de doorbloeding van de hoofdhuid waardoor u dikker en voller haar krijgt. Peter Lamas® Naturals biedt gezonde stylingmogelijkheden voor elk haartype door innovatieve technologie en exotische plantaardige ingrediënten, zonder gebruik van parabenen, sulfaten en chemische conserveringsmiddelen. Veilige, natuurlijke en effectieve verzorging voor prachtig haar.

 

Ervaar de voordelen van de haarverzorgingslijn Peter Lamas® Naturals, een combinatie van het beste uit de natuur en uit de wetenschap. Onze formule combineert innovatieve technologische processen met effectieve exotische ingrediënten zodat u spectaculaire resultaten zult ervaren. Deze unieke productlijn is verrijkt met biologische en veganistische ingrediënten en is alles wat uw haar nodig heeft. Deze producten, die zijn samengesteld en bewerkt zonder gebruik van agressieve chemicaliën, zijn speciaal ontwikkeld voor de behandeling van verschillende soorten haar. 

 

Effectief. Betrouwbaar. Natuurlijk. Weergaloos

 


PETER LAMAS® SKINCARE (voorheen Aluminé)

De huidverzorgingslijn Peter Lamas® Naturals, samengesteld met krachtige en exotische ingrediënten om uw huid te beschermen, bevochtigen en herstellen, is ontwikkeld om uw huid er jonger en stralender uit te laten zien dan ooit. Ieder product is uniek en bevat een effectieve mix van krachtige, anti-verouderende ingrediënten die fijne lijntjes, rimpels en andere tekenen van veroudering helpen te voorkomen en verminderen. Deze producten, die zijn gemaakt met natuurlijke ingrediënten en met behulp van de nieuwste technologie, zullen u de stralende en gezonde huid geven waarvan u altijd al heeft gedroomd. Ga voor een stralende en gezonde huid met Peter Lamas® Naturals! Geavanceerde huidverzorgingstechnologie.

 

Peter Lamas® Naturals is ontwikkeld om uw huid er jonger en stralender te laten uitzien dan ooit. Onze unieke producten bevatten een krachtige combinatie van natuurlijke exotische ingrediënten die met behulp van geavanceerde technologie zorgen voor een betere huid, ongeacht uw huidtype. Bescherm, verzorg en herstel uw huid met onze anti-verouderende ingrediënten die tekenen van veroudering voorkomen en verkleinen.

 

Ontgrendel het potentieel van uw huid voor een heldere, stralende teint.

THE HAIRSOLUTIONS ENERGIZING SYSTEM VOOR HAARUITVAL EN DUNNER WORDEND HAAR