Peter Lamas Hairsolutions Energizing Treatment

Last van haaruitval of dunner wordend haar? Klik op deze link “BOEK NU!” om deze behandeling te boeken.

VOLG DEZE 3 STAPPEN NAAR DIKKERE EN VOLLER UITZIENDE HAAR!

Uniek geformuleerd met het beste dat natuur en wetenschap te bieden heeft, zal ons driestaps systeem, dat consequent wordt gebruikt, helpen gezondere haargroei te bevorderen en het uiterlijk van mooi, dikker, voller uitziend haar te behouden. Het is huidverzorging voor de hoofdhuid, een geheel nieuwe benadering van haarverzorging. Een goed gevoede hoofdhuid is de basis voor het bereiken van dikker, voller haar met meer body.

Ons Hair Solutions Energizing System zit boordevol beproefde, krachtige Oosterse kruiden, aangedreven door de beste moderne wetenschap. Geen skimpen, geen compromissen sluiten – het leveren van verbluffende resultaten voor dames EN heren.

Wat kan je verwachten?
Je ziet haar met meer body, bounce en shine met Hair Solutions Energizing Shampoo en Conditioner. Onze haaroplossingen Energizing Scalp Serum levert merkbare resultaten op na slechts de eerste paar maanden van gebruik. Bij voortdurend regelmatig gebruik, vergroot u het uiterlijk van dikker, voller haar.

Hoe het beste ons systeem te gebruiken?
Gezond ogend haar krijgt onderhoud. Ons Hair Solutions Energizing System wordt aanbevolen voor dagelijks gebruik. Gebruik Energizing Shampoo en Conditioner elke keer dat je doucht, om het haar en de hoofdhuid te stimuleren, hydrateren en voeden. Voor voordelen op de lange termijn, masseer je Energizing Scalp Serum 15 tot 20 minuten voordat je naar bed gaat in de hoofdhuid. Breng het elke nacht aan om de resultaten sneller te zien en om dikker, voller uitziend haar te krijgen.

Highlights
Stimuleert een gezonde haargroei voor dikker, voller haar.
Apple stamcellen, Trichogen, Procapil, Baicapil, Biotine, Panthenol, Swertia-extract en Oosterse kruiden stimuleren de hoofdhuid en stimuleren de haarzakjes.
Verbetert de microcirculatie van de hoofdhuid om vroegtijdig haarverlies te helpen voorkomen.
Helpt bij het remmen van DHT-opbouw om een ​​gezonde haargroei te bevorderen voor dikker, voller haar.

– 100% veganistisch.
– Sulfaat vrij
– Vrij van parabenen

Haartype
– Fijn, dunner wordend haar
– Vroegtijdige haaruitval
– Jeukende en schilferige hoofdhuid

Netto inhoud 582ml

De waardering van www.celebsbeautycompany.nl/nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.1/10 gebaseerd op 15 reviews.