Peter Lamas Skincare Beautyworkshop

Vanaf heden starten wij weer met de Peter Lamas Skincare Beautyworkshops waarbij u de producten mag uitproberen. Deze zijn parabeen-, sulfaatvrij en vegan.

De basis van een mooie huid begint met een goede huidverzorging. Deze verzorging begint met een grondige reiniging. Alleen een schone huid kan de ingrediënten van een (exclusieve) crème opnemen.

Wilt u ook onze Beauty Workshop van Peter Lamas Skincare ervaren? Deze workshop is zeer geschikt als uitje met collega’s, vriendinnen, vrijgezellenfeestje of voor salon-inkoop (op uw locatie). De workshop is dan exclusief voor uw gezelschap op een datum (zondags) naar keuze in onze salon. Gedurende deze workshop mag u de producten GRATIS uitproberen en wordt u voorzien van informatie. U kunt via onderstaand formulier hiervoor tot 6 personen uitnodigen/aanmelden of u meldt zich aan en bij een groep van 6 personen ontvangt u van ons een datum.

Datum: 15-03-2020 hierna elke zondagmiddag om de 2 weken.
Tijd: van 13.00 – 14.30 uur
Locatie: Celebs Hair & Beauty
Lijnbaan 51, 3012 EK Rotterdam (1e etage in pand Cosmo Hairstyling, schuin tegenover Bershka en naast modezaak Jacobs en Philip Plein)
Prijs: € 25,00* (Klik hier om te betalen!)
*Indien u een salon kent die interesse heeft in onze Peter Lamas producten, dan ontvangt u 10% korting. Hiervoor vragen wij u eerst om de gegevens én nemen zij grote aantal producten bij ons af dan ontvangt u 10% korting op uw volgende aankoop!

U bent van harte welkom in onze nieuwe salon. Momenteel hebben wij ook een kortingsaktie via Groupon en en in de salon 10% korting op de producten van Peter Lamas indien u een behandeling boekt of een workshop bijwoont. Meld u nu aan via onderstaand aanmeldformulier: 

 

 

De waardering van www.celebsbeautycompany.nl/nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.1/10 gebaseerd op 15 reviews.